EL FAUDALISME

Hola! Començem aquest treball de segont trimestre que ho hem fet individual hem estat fent un treball que era sobre els llocs de:
  • Montclar: Desde un punt alt es podien veure tambè com hi havien uns altres Castells com el de Castell de Queralt.


  • Montferri: A Montferri vam aprende que quan venen a atacar les senyals que fan y que utilitzen una escala per pujar a la torre. També com anava avançant el tipu de torres primer cuadrades a l'any 600 i va acabar a el any 1200 amb la torre com un cercle.
  • Vespella: A vespella ja es veu com que hi ha la terra de ningú. Que la gent aprofitaba llocs naturals com les coves per viure.


















  • Clariana: Els primers pagesos que tenían conrreus a la terra de ningú, porten també una espasa per si es tenen que defensar. Hi ha el dret d'aprisio que es que si es queden conreant la terra de ningú durant 30 anys seguits aquella terra será seva. També hi havia am de terres.
  • Montmell: A el any 974 van fer un pacte els habitants de Montmell amb el bisbe de Barcelona. El pacte tractaba de que ells li donaven la defensa y que ells nomes es tenen que centrar en la collita pero li tenen que donar una part de la collita.


  • Pinyana: Va haver un dels primers Castells que es el niu de l'Àliga, doncs que havien construït els murs dels Castells alst yi gruixuta, esls murs están al costat de la torre per poder controlar



Queralt: Les terres es separen per coses de la natura. La terra de ningú i com que els musulmants i els cristians la volien doncs cada vegada la anaven conquerint fins que al final la va acabar de conquerir els cristians.






  • Pontils: Van fer uns tacs pero no per conquerir sino per poder roba i esperarse uns anys depen de quant temps tardaría per ptornar a tindre tot pero poder tornar a atacar.



























Comentarios

  1. veig el títol i em cau l'ànima a terra quan veig que escrius faudalisme en comptes de feudalisme. Veig que t'hi has esforçat però......no has acabat!!!per què??

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog